Structuur - Richting - Dynamiek

Judith de PagterJudith de Pagter is de drijvende kracht achter Reciproc. Door haar ervaring en enthousiasme is zij in staat om mensen letterlijk in beweging te krijgen. Facilitaire projecten gaan vaak gepaard met veranderingen in de organisatie. Niet iedereen vindt veranderen leuk. Dat vereist een bepaalde aanpak.
De expertise van Judith de Pagter is dat zij samen met u het veranderingsproces aanpakt met structuur, richting en dynamiek.

Achtergrond

Met haar achtergrond als directiesecretaresse en office manager kwam zij al snel in aanraking met diverse facilitaire werkzaamheden en automatiseringsprojecten. Na afronding van haar opleiding ISBW Facility Management werd zij facility manager bij de Orde van Medisch Specialisten. De afgelopen jaren heeft zij zich steeds verder gespecialiseerd in de facilitaire dienstverlening. Met als kroon op het werk de recent in 2007 opgeleverde nieuwbouw van Domus Medica, een herhuisvestingsproject van zo'n dertig organisaties in de zorg. Recentelijk heeft zij de opleiding Prince2 Foundation, projectmanagement met succes afgerond.

PDF Lees het CV van Judith de Pagter (PDF *, 44 kb)

* Voor het bekijken van PDF-bestanden dient u te beschikken over Adobe Reader.
Deze kunt u gratis downloaden vanaf de Adobe site.