In elk project, ziet Reciproc uitdaging

SBOH (Domus Medica)

Reciproc is door SBOH ingehuurd als projectcoördinator voor een restylingproject. De SBOH werkt in Domus Medica met diverse partijen nauw samen. Op ongeveer 20 werkplekken wordt o.a. de meubellijn gesynchroniseerd en vinden werkzaamheden plaats als verbouwing pantry en aanpassing koelunit vergaderkamer. Reciproc stemt af tussen opdrachtgever, interieurarchitect en leveranciers en houdt toezicht op de uitvoering van de diverse werkzaamheden. Finale oplevering: 8 juli 2010.

Per oktober 2010 is Reciproc door de SBOH gevraagd de 2e fase van het restylingproject te coördineren. Een aantal werkplekken wordt voorzien van nieuwe kasten. Bestaand meubilair wordt intern verhuisd.
Geplande oplevering: december 2010

Reciproc verhuisscan

Reciproc heeft een verhuisscan ontwikkeld. Dit is in feite een enquête die wordt afgenomen bij de klant van de bedrijfsmakelaar die een huur- of koopcontract heeft getekend voor bedrijfsruimte. Deze verhuisscan bevat de gehele scope aan facilitaire werkzaamheden die bij een verhuizing komen kijken. Reciproc kan de ondernemer deels of geheel ondersteunen bij dit proces. Reciproc is op zoek naar samenwerking met regionale bedrijfsmakelaars. Samenwerking vindt reeds plaats met IJsselstreek Zakelijk (www.ijsselstreekzakelijk.nl) met vestigingen in Woerden, Alphen aan den Rijn, IJsselstein, Monfoort, Nieuwegein, Wijk bij Duurstede. Kijk voor meer informatie ook op: www.verhuis-scan.nl

Domus Medica Tweede Fase (voorheen Medisch Carré)

Domus Medica Tweede Fase (voorheen Medisch Carré) op Papendorp te Utrecht is in ontwikkeling bij Papendorp Domus II BV. Het eerste deel van dit nieuwbouwproject van 4.000 m2 staat in de startblokken om gebouwd te gaan worden bij voldoende deelname. De Gemeente Utrecht heeft recentelijk toestemming gegeven dat de nieuwbouw in vier bouwdelen gerealiseerd mag worden. Totale complex is 16.000 m2. Reciproc is per 1 april 2007 betrokken bij dit project voor het plegen van acquisitie. Op het gebouw rust een bestemming “gezondheidszorg” en zal onderdak bieden aan beleidsorganisaties in de (para)medische hoek, maar ook commerciële organisaties werkzaam in de gezondheidszorg zijn welkom. Domus Medica Tweede Fase wordt een bedrijfsverzamelgebouw voor de zorg met ruimte voor enkele tientallen beroeps- of patiëntenorganisaties. Er wordt maatwerk geleverd vanaf één kamer. Inmiddels hebben vele geïnteresseerde organisaties zich gemeld. Heeft u ook belangstelling, neem dan contact op met Judith de Pagter en bekijk de folder Medisch Carré. Bekijk ook de afgeronde projecten.